Oksespid:
800 g okseinderlår skåret i tern(1 ½ x3 cm)
1 spsk timian
1 spsk olivenolie
8 grillspid
salt og peber
Stave:
8 stave af emmenthaler (4 x 2 cm)(gouda kan også bruges)
8 træspid
8 skiver bacon (meget gerne kalvebacon)
Kartofler:
1 kg nye kartofler
2 spsk dijonsennep
2 æggeblommer (pasteuriserede)
1 tsk salt
4 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
1 bdt persille, hakket
Squash:
3 squash
1 spsk olie
1 citron, saft og reven skal af den
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
salt og peber
1 godt brød
Oksespid:
Fordel kødet på grillspiddene. Pensl grillristen med lidt olie og kom kødet på.
Grill det ca. 2 - 3 minutter på begge sider og krydr med salt og peber.
Bland imens timian og olivenolie og pensl kødet lige inden servering.
Oste/bacon-stave:
Stik ostestave på spid. Vikl bacon om og grill dem herefter et par minutter.
Kartofler i sennepsdressing:
Skrub de nye kartofler og kog dem møre i ca. 20 minutter.
Bland sennep og æggeblommer i en skål og pisk blandingen sej med lidt salt.
Tilsæt olien i en tynd stråle, medens der røres, og smag herefter til med vineddike og tilsæt den hakkede persille.
Vend de nykogte kartofler i denne dressing.
Squash:
Squashene skæres i ca. 1 cm tykke skiver på langs og grilles et par minutter.
Anret dem på et fad og krydr dem med salt og peber.
I en skål blandes citronsaft, reven citronskal, hakket hvidløg og olivenolie.
Pisk ingredienserne godt sammen og hæld dressingen ud over squashskiverne.