25 g smør
500 g wokstrimler af okseklump
10 små rødløg i både (ca. 600 g)
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber
½ liter blade af bredbladet persille
½ liter Karolines Køkken bearnaisesauce
Tilbehør: 1 kg pillede, kogte kartofler
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande.
Brun halvdelen af kødet i ca. 4 min.
Tag det op. Brun resten af kødet i resten af smørret på samme måde.
Tag også dette kød op.
Kom løgene i panden og svits dem i ca. 5 min.
Kom det stegte kød tilbage i panden sammen med salt, peber og persilleblade. Varm hurtigt retten igennem under omrøring og smag til.
Kom imens BearnaiseSauce i en tykbundet gryde.
Bring saucen i kog under omrøring og server den sammen med oksestrimler, løg og kartofler.
Ikke fryseegnet