Logo

Oldemors leverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

65 g  margarine
75 g  hvedemel
½ l  mælk
¼ kg  spæk
½ kg  svinelever
1  dåse benfri sild
1 løg
salt, peber, evt. allehånde
1 æg
sukker
 
Margarine smeltes i en gryde, hvedemel tilsættes (bliver til en melbolle) derefter tilsættes mælk (bliver til en tyk opbagning)
Spæk, lever, benfri sild og løg køres gennem en kødhakker 4 gange. og røres i opbagningen.
Salt, peber og allehånde tilsættes sammen med æg og sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her