Logo

Orientalsk farsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lamme- eller kalvekød
1 spsk Maizena
1 dl græsk yoghurt
1 æg
1 tsk salt
1 tsk spidskommen
1 knsp. cayennepeber
10-12 tern feta
 
Salat:
½ icebergsalat
1 syrligt æble
½ agurk
½ dl lyse rosiner
 
Sauce:
2 dl græsk yoghurt
2 fed presset hvidløg
salt og peber
 
Varm ovnen til 250°C.
Bland tingene til farsen og form den til et brød.
Læg farsbrødet i et ovnfast fad. og rids det 3–4 gange på tværs som til franskbrød.
Stik feta ned i farsen.
Sæt fadet i midten af ovnen og sænk varmen til 175°C.
Steg det ca. ½ time, til det er gennemstegt.
Del salaten, skær æblet og agurken i strimler.
Bland grønsagerne med rosiner.
Smag yoghurten til med hvidløg, salt og peber og hæld den over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her