Logo

Oskars julesmåkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør
300 g hvedemel
51/2 spsk flormelis
lidt æg til pensling
evt. drys med smuttede mandler(hakket groft)
 
Ælt alle ingredienserne sammen og tril dejen til tykke pølser.
Stilles koldt til næste dag.
Skæres i tynde skiver evt. pensles med æg og mandler (æg og mandler
kan undlades)
Bages ved 200ºC i ca. 6-8 min.
 
Tips: minder meget om speicer, dejligt sprøde, margarine kan bruges i
stedet for smør, men dog det bedste resultat med smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her