Logo

Ostesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør
2 spsk hvedemel
1 l. hønsebouillon fx fra terning
200 g flødeost naturel (den blå Buko)
1 porre i meget tynde ringe
salt og peber
10 skiver toastbrød
Lidt olie eller smeltet smør

Smelt smør i gryde, tilsæt hvedemel og bag op. Kom bouillon i lidt efter lidt.
Lad koge godt igennem. Skær flødeosten i tern og tilsæt.
Pisk osten ud i den kogende suppe. Lad småkoge til osten er helt opløst.
Tilsæt porreringe og lad varme igennem.
Skær kanterne af toastbrød og skær resten i tern.
Vend dem i lidt olie/smeltet smør, læg på bageplade med papir og stil dem i ovn ved 200ºC til de er gyldne.
Brødternene kan også laves på pande.
Ostesuppen serveres varm med en håndfuld ristede brødtern på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her