Logo

Ovnbagt æggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kartofler
150 g strimlet skinke
2 tomater
oregano
6 æg
2 dl mælk/fløde
salt
1 knivspis cayennepeber
 
Kartoflerne skrælles, skæres i tern og ristes let gyldne og knap møre på
panden.
Vendes jævnligt.
Drysses med salt og oregano og hældes i et smurt ovnfast fad.
Tomaterne skæres i kvarte og fordeles i fadet sammen med
skinkestrimlerne.
Æggene piskes sammen med mælk, cayennepeber og salt efter smag.
Hæld massen over fyldet og drys evt. med revet ost.
Retten bages midt i ovnen i en 220ºC varm ovn ved 25-30 min.
Retten dækkes med alufolie, hvis den bliver for mørk. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her