Gulerødder 
Pastinakker 
Knoldselleri 
Kartofler 
Hvidløg 
Rødløg 
Olivenolie  
Spidskommen, rosmarin, timian, timian, rosmarin, salvie 
Honning, citron 
 
Man vælger en eller flere af disse grønsager.
Grønsagerne renses og skæres i passende størrelse, fx ligesom pommes 
fritter.
Grønsagerne blandes grundigt, hver for sig, med olivenolie og krydderier i hver sin plastikpose og bredes ud på en bradepande eller lægges i  
flere fade.
Gulerødderne blandes med en smule spidskommen og rosmarin.
Pastinakkerne blandes med timian og honning.
Knoldselleri blandes med timian og rosmarin.
Kartoflerne blandes med hvidløg og citronsaft.
Rødløg blandes med salvie.
Grønsagerne dækkes med alufolie og bages ved 220ºC i 20 minutter. 
Alufolieen fjernes, og grønsagerne bages yderligere 20-30 minutter.