Logo

Ovnbagte rodfrugter 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 gulerødder
2 pastinakker
2 fennikler
2 bagekartofler
1 stor rødbede
salt og peber efter smag
1 spsk akaciehonning
1 spsk balsamico rødvinseddike
1 spsk god olivenolie
1 håndfuld solsikkekerner
 
Alle grønsagerne skrælles, skylles og skæres ud i store tern.
Lægges i et ovnfast fad og krydres med salt og peber.
Honning, balsamico, olivenolie og solsikkekerner tilsættes og det hele blandes godt. Sættes i ovnen på 180°C i ca 40 minutter.
Serveres som tilbehør til hovedretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her