Logo

Ovnbagte rodfrugter med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Alle rodfrugter er gode at ovnbage, tiden er ikke nem at svare på, for der skal være bid i grønsagerne

10 kartofler
4 gulerødder
2 pastinakker
1 spsk (oliven)olie
frisk basilikum
frisk timian eller rosmarin
havsalt

 

1. Skræl og skyl rodfrugterne.

Kom dem i en bradepande og kom lidt olie på.

Vend grønsagerne i olien.

 

2. Stil bradepanden i ovnen på 200°C i 30-40 min. (afhængigt af størrelsen på stykkerne).

 

3. Tag bradepanden ud af ovnen og drys hakkede krydderurter over.

Serveres som tilbehør til en god bøf, både sommer og vinter.

 

Tips: Alle rodfrugter er gode at ovnbage, tiden er ikke nem at svare på, for der skal være "bid" i grønsagerne.
Ovnbagte rodfrugter egner sig ikke til frysning, de bliver slatne og triste.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her