250 g sild (små) 
4 modne tomater 
lidt frisk estragon (fransk) 
dildkviste 
salt, peber 
Tilbehør: 3 skiver groft rugbrød 
Salat: Fintsnittet isbergsalat, porreringe eller forårsløg og 2 tomater. 
Dressing: 
1 dl tomatjuice 
1 tsk sød fransk sennep 
1 stænk tabasco 
peber, salt 
 
Sildene renses og skylles godt, aftørres og udbenes. 
Sildene rulles sammen med skind siden indad. 
Læg sildene i et ovnfast fad og drys lidt salt og peber på. 
Esdragonen hakkes fint og lægges over retten sammen med dild kviste. 
Tomaterne skæres i skiver og lægges ovenpå. 
Læg et låg eller folie over retten. 
Sættes i en forvarmet ovn i ca. 20-25 minutter på nederste rille ved 200°C. 
Retten serveres lun eller kold, pyntet med friske dildkviste. 
Spis groft rugbrød og salat dertil. 
 
Næringsindhold i 2 portioner
kj 4279, kcal 1019, fibre 26 g, fedt 41 g, kolesterol 217 mg.