Fisken: 
4 stk multefilet á 160 gr. uden skind 
4 spsk  hakkede skalotteløg 
1 spsk  revet citronskal 
2 spsk  olivenolie 
salt og peber 
Garniture: 
200 g  haricots Verts 
1 spsk  hakket skalotteløg 
2 spsk  smør 
200 g  kantareller 
Sauce: 
6 skalotteløg, pillede og snittede 
1 fed hakket hvidløg 
2 spsk  olie 
1 dl  fiskefond 
2 dl  fløde 
Citronsaft 
1,5 dl  balsamico 
2 spsk  honning (koges ned til tyk konsistens) 
Server med nye kartofler 
Sauce: 
Skalotteløg og hvidløg sauteres i olien til de er møre. De må ikke tage farve. Tilsæt fiskefond og fløden og kog den igennem. 
Blend det hele og smag til med salt, peber og citronsaft. 
Garniture: 
Skær enderne af bønnerne og blancher dem i vand med salt. 
Svits løgene i halvdelen af smørret. Tilsæt Haricots verts og vend det sammen. Smag til med salt og peber. 
Rens kantarellerne og riv dem i mindre stykker. Steg dem i resten af smørret og krydr dem. 
Fisken: 
Bland løg, citronskal, salt, peber og olie. 
Læg multestykkerne i en smurt bakke. Kom blandingen oven på multen og bag den i ovnen på 180 g i 5 min. 
Sæt ovnen på grill og giv den til den er godt gylden. 
Anretning: 
Læg bønnerne på midten af en varm tallerken. Hæld lidt sauce rundt om. 
Hæld lidt balsamico oven i. Læg kantarellerne i saucen. Læg et stykke fisk ovenpå.