Logo

Ovnkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g mellemstore kartofler i både
1 tsk rosmarin / oregano / timian
½ dl olivenolie

Kartoflerne skæres i små både, hældes op i en bradepande eller fad og vendes med olie, salt og krydderier efter smag – fx oregano.
Steges midt i ovnen ved 200ºC i ca.. 25-40 minutter, til de bliver gyldne/let brune.

Eller:
Kartoflerne steges af på pande og drysses med salt, peber og rosmarin.
Kommes i ovnfast fad og bages i ovn 25-40 minutter, til de bliver gyldne/let brune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her