150 g smør 
125 g sukker 
2 spsk sirup 
3 æg 
240 g hvedemel 
1 tsk bagepulver 
40 g hakket pomeransskal 
50 g flækkede mandler 
saft fra 2 appelsiner 
Fyld: 
100 g smør 
75 g flormelis 
2 tsk vaniljesukker 
1 lille bægercreme fraiche 38 % 
Pynt: 
250 g marcipan 
1 dåse henkogte abrikoser 
1 klase blå vindruer 
1 dl abrikossyltetøj 
Rør fedtstof og sukker godt sammen og rør sirup i. 
Rør æggene i. 
Vend pomeransskal, rosiner og mandler i melet og tilsæt bagepulver. 
Rør det i dejen. 
Kom dejen i en velsmurt springform. 
Bag kagen ved 160 º midt i ovnen i 40-50 min. 
Prik kagen tæt med en strikkepind. 
Hæld appelsinsaft på. 
Lad kagen svale inden den tages ud af formen og deles i to bunde. 
Fyld: 
Rør blødt smør sammen med flormelis og rør vaniljesukker i. 
Rør cremefraiche i. 
Fordel det meste af fyldet mellem de to bunde. 
Kom lidt oven på. 
Pynt: 
Rul marcipanen tyndt ud mellem to stykker folie. 
Skær den til og læg en marcipanbræmme kanten rundt. 
Pynt med marcipanblade. 
Læg frugten i et pænt mønster på kagen. 
Smelt abrikossyltetøjet ved svag varme. 
Purer det herefter gennem en sigte og pensl kagen hermed 
Tips: Kagen kan sagtens bages og lægges sammen en eller to dage før serveringen.