50 g smør 
2 ½ dl mælk 
2 æg 
50 g gær 
2 spsk sukker 
¼ tsk salt 
500 g hvedemel 
Pynt: 
mandler 
sorte oliven 
rød peberfrugt 
Smelt smørret, tilsæt mælken og varm op til ca. 37°C. 
Pisk æggene i og varm blandingen op igen til ca. 37°C. 
Smuldr gæren ud i bunden af et dejfad og hæld mælkeblandingen over. Rør, til gæren er opløst, og tilsæt salt, sukker og det meste af melet. Ælt det hele sammen til en ensartet, smidig dej. 
Læg et viskestykke over og stil til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter, eller til dejen har nået dobbelt størrelse. 
Ælt dejen hurtigt igennem på et melet bord. 
Tilsæt det resterende hvedemel, hvis dejen virker løs og fugtigt. 
Del dejen i 20 stykker og form dem til hareboller, med store ører. 
Stil dem til efterhævning - tildækket - på en bageplade i ca. 20 minutter. 
Bag dem lysebrune ved 200°C i ca. 7 minutter. 
Når harerne er kølet lidt af, pyntes de med skoldede, smuttede 
mandler, halverede, sorte oliven og små strimler rød peberfrugt som 
næse. Lim pynten fast med lidt smør.