400 g butterdej 
2 tsk sukker 
25 g mandler, smuttede og groft hakkede 
Creme: 
2 dl stærk kaffe 
1 spsk hvedemel 
2 spsk sukker 
1 æggeblomme 
2 dl piskefløde, pisket til flødeskum 
Pynt: 
Små kulørte sukkeræg 
Butterdej i plader lægges i en stabel. 
Den rulles ud til en cirkel med cirka 30 cm. i diameter. 
Lad den hvile i 20 min. ellers trækker den sig meget sammen under bagning. 
Læg dejen på bagepapir på en ovnplade. 
Prik den med en gaffel. 
drys med sukker og mandler. 
Bag midt i en forvarmet ovn 225º i 20-25 min, til den er gylden, sprød og hævet flot op. 
Afkøles på rist. 
Mens dejen hviler og bages koges cremen i en lille kasserolle. 
Pisk ingredienserne sammen undtagen fløden. 
Sæt kasserollen over jævn varme og giv cremen et langsomt opkog under stadig omrøring. 
Kog 1 min, for at fjerne melsmagen. 
Fjern kasserollen fra varmen. 
Afkøl cremen, rør i den af og til, så der ikke dannes skind. 
Pisk fløden og vend den i cremen. 
Flæk butterdejsbunden i 2 lag. 
Læg cremen imellem. 
Pynt med kulørte sukkeræg 
Tips: Både butterdejsbunde og creme kan laves i forvejen. 
Kagen lægges sammen lige inden servering, ellers bliver bundene bløde.