200 g smør eller margarine 
3 dl rørsukker 
1 tsk vaniljesukker med ægte vanilje 
3 æg 
1 dl mælk 
½ g safran 
 4 dl hvedemel 
2 tsk bagepulver 
 
Ananas salsa: 
1 ananas 
3 passionsfrugter 
2 dl let cremefraiche 
3 spsk Flor med citronsmag ( Hvem ved hvad det er?)
1-2 tsk knust rosenpeber
  
Smør en form, og drys den med rasp. 
Tænd for ovnen på 175°. 
Rør fedtstof, vaniljesukker og sukker luftigt. 
Tilsæt æggene, et ad gangen, under omrøring.
Bland bagepulver, safran og hvedemel, og rør det i dejen skiftevis med mælken.
Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i ca. 1 time. 
Ananassalsa: 
Skræl ananassen, og skær den i tern. 
Halvér passionsfrugterne, og skab kernerne ud.
Læg frugten i en skål, og vend cremefraichen i. 
Tilsæt Flor med citronsmag og rosenpeber.