150 g hvedemel 
1 tsk stødt kardemomme 
1 tsk bagepulver 
1 knsp. salt 
120 g smør 
150 g sukker 
2 store æg 
1 tsk vaniljesukker 
1 usprøjtet appelsin 
½ dl mælk 
 
Pynt: 
Flormelis 
Frugtfarve 
Små slikæg 
Piberensere 
 
Sigt de tørre ingredienser sammen.
Pisk smør og sukker blødt og tilsæt æggene et ad gangen.
Tilsæt vaniljesukker, fintrevet appelsinskal og 2 spsk appelsinsaft.
Rør de tørre ingredienser i dejen sammen med mælken og fordel dejen i 
12 papirsforme.
Bag dem midt i ovnen ved 175ºC i 20-25 minutter.
Lad kagerne afkøle på en rist.
Pynt kagerne med grøn glasur og små chokoladeæg.
Sæt piberensere i kagerne som håndtag.