
 
En
nem og lækker vinterdessert, der ikke tynger på kaloriebudgettet. 
Arbejdstid:
20 min. Kogetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
2
økologiske appelsiner 
1
dl vand 
2 spsk
sukker 
2
pærer 
½ tsk
majsstivelse 
*
 
Riv
skallen af appelsinerne, og pres saften. 
Kom
det i en lille gryde med vand og sukker. 
Giv
det et opkog, og lad det simre et par min. 
 
Skræl
pærerne, halver dem og fjern kernehusene. 
Læg
pærerne i appelsinlagen, og lad dem simre møre 5-10 min. 
Tag
pærerne op, og jævn saucen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. 
Hæld
saucen over pærerne, og server desserten varm eller afkølet. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin