1 citron 
7 dl vand 
85 g sukker 
4 hele tørrede ingefær (ca. 10 g) 
2 store skrællede pærer (ca. 400 g) 
 
Creme: 
1 ½ dl piskefløde 
75 g knust Daim bar eller Daim kugler 
1 spsk finthakket syltet ingefær 
1 tsk lage fra syltet ingefær 
 
Pynt: 
Hakket Daim eller hvis man ikke synes det bliver for meget kan man også 
bruge lidt Daim kugler. 
 
Kogelage: 
Skær skallen af citronen med fx. en kartoffelskræller. 
Bring vand, sukker, ingefær og citronskal i kog. 
Kog lagen ved svag varme og under låg i ca. 5 minutter. 
Halver pærerne og fjern stilk, blomst og kernehus. 
Kog pærerne i lagen i ca. 5 minutter. 
Stil dem til afkøling - stadig i lagen.
 
Creme: 
Pisk fløde og Daim til et let skum og smag til med ingefær og lage. 
Fordel cremen på 4 portionstallerkener. 
Tag pærerne op af lagen, dup dem tørre og skær dem i tynde lameller, som en vifte. 
Anret pærerne på cremen og pynt med Daim.