1 dl  Lunkent vand 
25 g  Gær 
75 g  Smør eller margarine 
450 g  Hvedemel 
1 dl  Ymer 
1 Æg 
 Æg til pensling 
 
Fyld: 
8 Wienerpølser 
 Sød sennep 
Vand og gær røres sammen. Fedstoffet smuldres i melet. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 30 min. Dejen slås ned og deles i to. Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter. ½ tsk   sennep og ½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen. Stilles på en plade med bagepapir med spidsen nedad. Efterhæver ca. 10 min. og pensles med æg. 
Bages i en 200° varm ovn i 20-25 min.