Dej: 
2 dl  lunken mælk 
35 g  gær 
1 tsk  salt 
1 tsk  sukker 
1 spsk  smør 
250 g  hvedemel 
 
Fyld: 
 lidt mild sennep 
 små stykker kogt pølse eller 16 små cocktailpølser 
 
Pynt: 
 evt. lidt birkes
I den lune mælk opløses gær, sukker og salt. Smørret tilsættes samt melet lidt efter lidt, og dejen- blød og smidig – deles straks, og hver del rulles ud til en pandekage, der oversmøres med et tyndt lag sennep, og dejen skæres i 8 trekanter. På hver lægges et lille  stykke pølse eller 1 cocktailpølse, og dejen rulles sammen mod spidsen og lægges på denne på en smurt plade. Hæver nu- kun én gang – tildækket og lunt i 30 minutter, pensles og kan drysses med lidt birkes. Bager på nedertse rille ved 225 ° i 8-10 minutter. Fin at fryse, tø op og lune i ovnen.