Dej: 
50 g  gær
2 dl  lunkent vand
150 g  smeltet margarine
2 dl  ymer
2 æg
900 g  hvedemel
 
Fyld: 
Pølser - skær dem halv over.
Dej: 
Vandet lunes og gæren udrøres heri. 
Margarinen tilsættes sammen med ymer. 
Æg røres i og hvedemel tilsættes til dejen er jævn og smidig.
Dejen hæver ½ times tid.
Dejen æltes igen. 
Del den gerne i flere dele, så er det lettere at arbejde med det. Rul dejen ud i en flad firkant og skær firkanten i stykker på ca. 10x10 cm. 
Læg en ½ pølse på hver firkant og pak pølsen ind, så den dækkes helt.
Man kan også rulle dejen ud i cirkler, skære dem over som pizzastykker og sno hvert dejstykke rundt om hver sin pølse, så den stikker ud i enden.
Læg pølsehornene på en bageplade og lad dem hæve ca. 15 min. 
Bag dem ved 200ºC i 20-25 min
Variation: 
Tilsæt ketchup inden dejen rulles om pølsen. Eller læg ½ skive ost rundt om pølsen.
Pølsehornene egner sig til frysning.