10 g   smør 
4 skiver bacon 
500 g   forkogt medisterpølse 
2 løg 
1 stor grøn peberfrugt 
2 spsk   hvedemel 
3 dl   æblecider 
1 spsk   worcestershire sauce. 
 
Majslåg: 
65 g   majsmel (ikke Maizena) 
50 g   hvedemel 
2 tsk   bagepulver 
1 æg 
25 g   smeltet margarine 
6 spsk   mælk 
Smelt smørret på en pande.
Klip bacon i stykker og steg det sprødt.
Brun pølsen i fedtstoffet på panden.
Tag den op og skær den i mundbidder.
Pil løgene og rens peberfrugten.
Hak begge dele groft og svits det på panden.
Drys melet over og spæd med cider.
Lad det koge i 3 minutter.
Kom pølsestykkerne i og smag til med worcestershiresauce, salt og peber.
Hæld pølseblandingen op i et dybt ovnfast fad (ikke over 20 cm.  i diameter).
Bland de tørre ingredienser til låget i en skål. 
Pisk æg, smeltet margarine og mælk sammen og rør det i skålen.
Dejen skal være tyk, men uden klumper.
Hæld den over pølserne og bag retten i en varm ovn ved 220°C i 20-25 minutter, til majsen er gylden og gennembagt.