Logo

Pandeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 æg
3 spsk sukker
1 dl mælk
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 1/2 tsk kanel (eller 1 tsk kardemomme)
smør eller margarine
 
Æg og sukker piskes luftigt.
Melet blandes med bagepulver og kanel.
Melblandingen røres i æggene og mælken tilsættes.
Panden smøres og varmes op.
Brug en ske til at komme dejen på panden, som med frikadeller.

De bages ved svag varme til de er gyldne, hvorefter de vendes og bages på den anden side.
Man kan mærke om de er færdige ved at trykke let på dem med en palet,
føles de hårde er de færdige, er de bløde og synker sammen når man
trykker, er de ikke færdige.
 
Tips: De serveres lune, kan flækkes og spises med smør eller hvad man har lyst til, kan også spises uden noget. Smager lidt som pandekager men
mætter ganske godt. Er godt på morgenbordet.
Smager også ganske udmærket kolde.
Er ikke egnet til frysning.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærspid med karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os