Logo

Parisercreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 Tørsleffs cremepulver
2-3 spsk sukker
½ l. mælk

Desuden:
1 ½ dl fløde, pisket til skum

Cremepulver og sukker udrøres i lidt af den kolde mælk.
Resten af mælken bringes i kog.
Det udrørte pulver hældes i under omrøring og givet et opkog.
Cremen afkøles og røres igennem.
Kagecremen blandes med flødeskummet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her