
 
Korte pastatyper som
fx skruer bliver ofte serveret med en grønsagsblanding i Italien. Her får du en
version med en blanding af broccoli, peberfrugt og hestebønner. 
4 personer. Arbejdstid:
40 min. Kogetid: ca. 10 min.
 
#
400 g penne, skruer
eller anden kort pasta 
250 g broccoli 
salt 
5 spsk olie 
1 grøn peberfrugt 
1 stykke chili på
1-2 cm 
200 g bælgede
hestebønner 
1 håndfuld rucola 
lidt kogevand fra
pastaen 
*
 
Del broccolien i
buketter, og skær peberfrugten i fine strimler. 
Giv broccolien et
opkog i letsaltet vand. 
Hak den herefter
groft, og vend den kort i den varme olie sammen med peberfrugter og chili. 
Kog pastaen efter
anvisning på pakken. 
Gem lidt af
kogevandet, og kom det i broccoliblandingen. 
Tilsæt hestebønner,
edamamebønner eller ærter, og kog i kort tid. 
Vend til sidst
rucolasalaten i, og smag til med salt og peber. 
Server straks. 
 
TIPS: Du kan bruge
edamamebønner eller store ærter i stedet for hestebønner. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin