
 
Vi har vendt
rucolasalat i retten, men du kan også bruge frisk spinat, grønne ærter,
fintsnittede sukkerærter, ærteskud eller vilde urter. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Koge-/stegetid: 10 min.
 
#
300 g afpudset
svinemørbrad
salt og peber
1 bundt rucola
1-2 fed hvidløg
½ økologisk citron
250 g frisk pasta
15 g smør
2 spsk olie
¼ tsk røde
chiliflager
 
Tilbehør: parmesanost
*
 
Skær mørbraden i 1
cm tykke skiver, og krydr dem med salt og peber. 
 
Skyl rucolasalaten,
og slyng den tør. 
Pil hvidløgsfeddene,
og hak dem fint. 
Vask citronen, riv skallen
i tynde strimler, og pres saften. 
 
Sæt en gryde vand
over at koge til pastaen, og tilsæt 2 tsk groft salt pr. liter.
 
Brun hurtigt
mørbradstykkerne i lidt smør i en varm, dyb pande. 
Tag kødet op, og
hæld olie på panden. 
Sauter hvidløg, citronskal
og chiliflager i 1-2 min. 
Tilsæt kødet, og tag
panden af varmen.
 
Kog pastaen al dente
efter pakkens anvisning. 
Dryp af, men gem 1 dl
af kogevandet.
 
Vend pastaen sammen
med kødet, og varm igennem.
Tilsæt lidt pastavand
og vend rucolasalaten i. 
Smag til med
citronsaft, salt og peber, og anret i varme dybe tallerkener. 
 
Server straks med
parmesanost til. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin