
3 liter vand 
1 spsk groft salt 
400 g tørret hvid pasta , fx spaghetti 
2 spsk smør og olie 
3 peberfrugter i store tern (ca. 375 g) 
1 squash i ca. 3 x 3 cm tern (ca. 225 g) 
400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt) 
5 dl rødvinssauce fx Karolines Køkken
1 tsk groft salt 
friskkværnet peber 
Tilbehør: 
70 g hakkede sorte oliven blandet med 
1 dl hakket bredbladet persille 
 
Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. 
Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.
Lad imens halvdelen af smør- og rapsolien blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune. 
Svits peberfrugter og squash i ca. 3 min. 
Tag grønsagerne op og varm resten af smør- og rapsolien. 
Svits kødet i ca. 3 min. til det smuldrer og skifter farve. 
Kom grønsagerne tilbage i panden sammen med 1 dl kogende pastavand, rødvinssauce, salt og peber. Varm saucen igennem og smag til.
Lad pastaen dryppe af i et dørslag. 
Anret sauce og pasta lagvis i varme dybe tallerkener. 
Drys med olivenblandingen og server straks.
Fryseegnet: Nej