Logo

Pastakylling 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling 1300 g
2 grønne peberfrugter
1 dåse hakkede flåede tomater
Fløde 9% ca. ½ l.
2-3 fed knust hvidløg
salt, peber
300 g spaghetti.
 

Bræk pastaen i halve og kog til den lige bliver bøjelig - ca. 4 minutter.
Parter kyllingen i 8 stk
Smør et fad med olie.
Kom først pasta i fadet og dernæst de rensede peberfrugter i små skiver.
Hæld tomat og fløde over.
Krydderier tilsættes og alt blandes godt rundt.
Læg til slut de parterede kyllingestykker over, men pas på at det dækker pastablandingen nogenlunde, så de ikke bliver hårde under stegningen.
Krydder kyllingen på oversiden med salt og peber.
Steges ved 225ºC i ca. 1 time.
 
Tips: Pastaen "koger" færdig i ovnen og den suger til sig af tomatsaften, fløden og kyllingesaften. Der bliver ikke direkte sauce, men det er en dejlig saftig ret alligevel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her