Logo

Pastrami

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bestil 1 stykke (ca. 500 g) sprængt, røget oksebryst hos slagteren.
Bland følgende til en lage:

1 l vand
½ l lagereddike
250 g sukker
5 nelliker
4 laurbærblade
2 spsk provencekrydderi
8 fed knuste hvidløg

Det sprængte røgede oksebryst prikkes med en gaffel og lægges i lagen i 2 døgn. Herefter skal pastramien koge under låg i lagen i 1-2 timer efter størrelse, til det er mørt.
Pastramien skal køle af og opbevares i lagen.
Den kan holde sig i ca. 1 mdr. i køleskabet.
Pastrami er godt både til frokost og til natmad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her