Logo

Pepe­roni e linguini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

De fine sølvglinsende ferske ansjosfileter udvandes i et døgn i vand med lidt hushold­ningseddike og smuldret peperoncino og bli­ver så smukt hvide af det. Herefter marineres de i olivenolie.
 
I en anden ansjosversion åbnes den lille fisk, fileteres og paneres i æg og rasp, hvorpå den friteres i olivenolie.
 
En helt igennem spøjs servering er fiskeyn­gel, altså nærmest fisk på fosterstadiet, hovedsageligt fra småfisk.

Dette produkt kal­des bianchetti.

Det ligner små bitte hvide, næsten gennemsigtige ufarvede orme med mini-mini sorte prikker i den ene ende. Det er øjnene.....
 
Peperoni e polipo er sauterede kæmpe­tern af røde og grønne peberfrugter med blækspruttestykker i olivenolie og serveret lunkne.
 
Peperoni e patate fritti in olio d'oliva en ren grønsagsret med sauterede peberfrugter og kartofler.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her