Logo

Peppa-feta mørbrad ruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse portionsanretninger er lavet af tynde skiver mørbradbøf, der bliver fyldt og rullet sammen og til sidst samlet med en kødnål. Du skal huske at vende dem mange gange under stegningen, så de bliver jævnt brune og helt gennemstegte.
 
4 Portioner
4 x 150 g mørbradbøffer
2 røde peberfrugter
100 g fetaost, i tynde skiver
25 g sorte oliven uden sten, skåret i skiver
1 bøftomat, uden skind og kerner og skåret i strimler
2 spske hakkede friske basilikum blade
1 spsk olivenolie
4 små kødnåle eller cocktailpinde lagt i blød i koldt vand i 30 min.
 
Først grilles peberfrugterne i cirka 20 minutter, men husk at vende dem ofte, indtil skindet er brunt overalt.
Kom dem i en plastikpose og luk den tæt til og lad dem køle af.
Skær peberfrugterne i halve og fjern kernerne.
Vend derefter hver halvdel og skrab forsigtigt skindet af med en lille skarp kniv.
Læg bøfferne fladt på et bræt og dæk hver bøf med en halv grillet rød peber.
Placer nu ost, sorte oliven, tomat og hakket basilikum på tværs i en smal stribe.
Rul kødet sammen om fyldet og luk det med en kødnål.
Rullerne pensles med olie og lægges på grillen.
Lad dem stege over mellemvarme i 8-10 minutter, mens du en gang i mellem vender dem, indtil de er ens brunede over det hele og gennemstegt helt ind til midten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her