Logo

Pepperoni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tilbehør

2 røde peberfrugter
1 stort løg
2 stilke blegselleri
3-5 tomater
friskkværnet salt og peber
olivenolie

Hak løget groft, skær peberfrugter i grove tern og skær blegsellerien ud i skiver - lad bare bladene blive på, de giver også smag og pynter. Flå tomaterne og hak dem groft. Svits løget i olivenolie til det er klart, kom peberfrugter og blegselleri på og svits dem med til de er blevet klare. Kom tomaterne i og lad det hele stå og simre sagte 30-40 minutter. Smag til med salt og peber.

Serveres som tilbehør til italienske retter prøv fx. pepperoni til italiensk panerede kalveschnitzler med pasta og svampesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her