Logo

Persillerødder braiserede med gremolata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

400-500 g persillerødder
3 spsk finthak bredbladet persille
1 fed fintsnittet hvidløg
1-2 tsk skal fra citron
olivenolie
Salt og peber

Skær persillerødderne på langs i halve eller kvarte. Svits i olie i en sauterpande og drys med salt og peber.Tilsæt 2 dl vand og braisere under låg indtil møre, ikke bløde. Tag op og drys gramolataover. Dyp evt. med lidt ekstra olivenolie.

Gremolata: persille snittes, hvidløg hakkes og blandes med revet citronskal.

Gremolata er en italiensk blanding som drysses på osso buco. Men det er også perfekt drys på pasta eller, som her, på ny kogte grønsager.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her