Logo

Pesto 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)
1 stort bdt basilikum
100 g pinjekerner
3-4 spsk friskreven pecorino
2-3 fed hvidløg koldpresset jomfruolivenolie
Maldonsalt

Pil bladene af basilikummen, og kom dem i foodprocessoren sammen med pinjekerner, pecorino, hvidløg og olie. Blend, til pestoen er en lind og ensartet masse. Smag pestoen til med lidt salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her