6 kyllingefileter 
1 spsk  cajun krydderi 
½ tsk  oregano 
1 tsk  sød paprika 
1 ¼ dl  hvedemel 
½ peberfrugt 
120 gram klaret smør 
1 dl  mad olie 
2 fed finthakket hvidløg 
425 gram flået hakket tomater 
½ tsk  tabasco 
1 tsk  sukker 
2 ½ dl  vand 
 
Cajun grønsags blanding af: (der skal anvendes 5 dl  af denne blanding) 
1 stort løg 
1 grøn peberfrugt 
2 korte bladselleri stilke
 
Bland cajun krydderi, oregano, paprika og hvedemel. Drys kyllingefileterne 
med denne krydderi blanding. 
Gem lidt af blandingen (2 spsk ). 
Cajun grønsager – Løg, peberfrugt og bladselleri gøres i stand, og hakkes fint. 
Svits grønsagsblandingen, og den ekstra ½ peberfrugt (skåret ud i små 
tern) i halvdelen af smørret og olien i ca. 6 min. til de er blevet bløde. 
Tilsæt hvidløg og svits det med et øjeblik. 
Tilsæt tomater, tabasco og sukker og lad saucen simre uden låg i ca. 12 
minutter. 
Drys 2 spsk  af det krydrede hvedemel i saucen og tilsæt 2 ½ dl  vand under omrøring. 
Rør i saucen og kog den til den tykner. 
Opvarm resten af smørret og olien i en gryde og steg kyllingefileterne 
til de er møre og overfladen er sprød. 
Hæld saucen over kyllingefileterne og server dem ledsaget af en frisk 
grøn salat samt et godt stykke brød.