
4 kyllingebryster 
200 g tørrede mu-err-svampe 
1 bdt. forårsløg 
gul og rød peberfrugt, 2 af hver 
2 røde chilier 
6 spsk vegetabilsk olie 
2 spsk østerssauce 
4 spsk fiskesauce 
1 tsk chili-hvidløgssauce 
200 g sojaspirer 
 
Skyl og dup kyllingebrysterne tørre, og skær dem i 3 cm store tern. 
Udblød mu-err-svampene i 1 time i vand. 
Gør forårsløgene i stand, skær dem i ringe og skyl dem. 
Skyl og dup peberfrugterne tørre, udkern dem, og skær dem i ruder. 
Skyl chilierne, gør dem i stand, og hak dem ganske fint. 
Varm halvdelen af olien op i wokken, og svits stykker af peberfrugt og forårsløg kraftigt heri. 
Tag dem op. 
Brun tern af kyllingekød kraftigt i resten af olien. 
Kom atter peberfrugter og forårsløg i, rør de hakkede chilier i, spæd med østers- og fiskesauce, og krydr med chili-hvidløgssauce. 
Tilsæt de afdryppede mu-err-svampe, vend dem i, og lad det stege lidt videre. 
Vend til sidst sojaspirerne i.