Dej: 
400 g  hvedemel 
1 knsp. salt 
2 æg 
½ dl  vand 
2 spsk  mad olie 
 
Fyld: 
2-3 forårsløg, finthakket 
100 g  friske bønnespirer 
200 g  kogt skinke 
2 spsk  tomatpure 
3 spsk  sojasauce 
1 spsk  honning 
2 spsk  Maizenamel 
1 tsk  fem-aroma pulver 
Olie til friturestegning 
Bland ingredienserne til dejen, og ælt dem godt sammen. 
Rul dejen (tyndt) ud på et meldrysset bord, og skær den ud i kvadratiske plader.
Bland ingredienserne til fyldet, og smag det til. 
Fordel fyldet ligeligt på dejkvadraterne og rul disse sammen. 
Klem dejkanterne godt til.  
Frituresteg dem i varm olie til de er gyldne.
Tips: det er lang det nemmeste at købe færdig dej.
Med hensyn til fyldet - så brug fantasien, tilsæt fx. rejer eller andet 
efter personlig smag.