Brød
300 g hvedemel 
120 g fuldkornshvedemel 
120 g grahamsmel 
50 g gær 
50 g margarine 
3 dl mælk 
2 tsk sukker 
½ tsk salt 
1) Mælken gøres håndvarm, gæren opløses heri. 
2) De øvrige ingredienser tilsættes. 
3) Dejen æltes til den er ensartet. 
4) Stilles et lunt sted, hæves til dobbelt størrelse. 
5) Dejen slåes sammen og formes til en aflang pølse. 
6) Deles i 18 lige stykker, der formes til ovale boller. 
7) Sættes på en smurt bageplade. 
8) Efterhæves et lunt sted til dobbelt størrelse. 
9) Sættes på midterste rille. 
10) Bages ved 225_ i 15 min. 
11) Bollerne flækkes og tørres ved 150_ i ca. 30 min. 
12) Ovndøren skal stå på klem. 
13) Det er tørreprocessen der giver skorperne den ekstra lange holdbarhed.