
 
Dej:
175 g smør 
300 g hvedemel 
1 tsk salt 
1 tsk eddike 
1 æg 
1 spsk vand 
Fyld: 
1 stort løg 
1 spsk olie 
1 ½ dl ris 
2 ½ dl vand 
1 tsk salt 
1 lille rød peberfrugt 
1 lille grøn peberfrugt 
250 g champignon 
1 dåse tun 
150 g kvark 
sammenpisket æg til pensling
* 
Smørret smuldres i melet. Salt, eddike, æg og vand tilsættes og dejen samles. 
Dejen rulles ud til et rektangel ca. 30x35 cm, der placeres på en bageplade med bagepapir. 
Champignoner skæres i kvarte, og peberfrugt skæres i tern. 
Løget hakkes og svitses i olien. 
Ris tilsættes og svitses med i nogle minutter. 
Vand hældes ved, og risene koges møre ca. 15-20 minutter. 
Når halvdelen af tiden er gået, tilsættes champignoner og peberfrugter. 
Risblandingen køles af. 
Tun og kvark blandes i risen, der fordeles i midten på dejen. 
Dejen pensles med æg på kanterne og foldes om risblandingen. 
Lukkes i begge ender og sættes på sammenføjningen. 
Pensles med æg og bages i en 225° varm ovn i 15-20 minutter.