![Pizza med rodfrugter og kalkunpeperoni Denne pizza med blandende rodfrugter og peperoni er udmærket forslag til aftensmad, der er hurtigt og nem at lave til den travle familie. Køb eventuel en forlavet-pizzabund så det kan gå endnu hurtigere](/images/articles/s2/2015/4/23/pizza-med-rodfrugter-og-kalkunpeperoni.jpg)
(2-3 personer)
1 mellemstor pizzabund (evt. færdigkøbt fra bageren).
Fyld:
Ca. 500 g rodfrugtblanding (frost fra Frigodan),
1 løg,
smør/olie til stegning,
salt, hvidløgspeber,
5-6 spsk tomatkoncentrat,
2-3 tsk tørret oregano,
10-12 tynde skiver peperoni (fx af kalkun),
7-8 tykke skiver frisk mozzarella,
hvidløgsolie (eller anden krydderolie) efter smag.
*
Steg rodfrugtblandingen, som beskrevet på posen - tilsat hakket løg.
Smag blandingen til med salt og hvidløgspeber.
Smør tomatkoncentrat på pizzabunden, drys med oregano og læg rodfrugtblandingen sarnt peperoni herpå.
Bag pizzaen ved 190º i ca. 10 min.
Læg osteskiverne på og bag videre, til osten er smeltet.
Dryp den varme pizza med hvidløgsolie.