Logo

Pizzasnegle - sunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

40 pizzasnegle 
Pizza dej:
50 g gær
1/2 l lunken vand
100 g sukker
2 æg
1/2 tsk salt
2 håndfulde grahams hvedemel
2 - 4 stk revne gulerødder
hvedemel til dejen er let og lækker uden at klistre.
Fyld:  
1 dåse koncentreret tomatpure (ca. 70 g)  
1/4 tsk groft salt  
2 røde peberfrugter i meget småtern (ca. 200 g)  
1 lille finthakket løg (ca. 50 g)  
100 g pizzaost 
evt. 100 g finthakket kogt skinke

      
Dej:
Opløs gæren i det lunkne vand tilsæt halvdelen af melet og de øvrige ingredienser.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt resten af melet i.
Dejen skal hæve et lunt sted i ca. 30 min.
Ælt dejen godt igennem. rul den ud til en aflang firkant.
Fyld:
Kom tomatpure, salt og peber, peberfrugt og løg i en skål.
Lav det til en pure med blender.
Pureen smøres på dejfirkanten og den drysses med reven ost.
Rul dejen sammen til en aflang pølse og skær den ud i 40 stykker.
Læg sneglene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min.
Bag sneglene midt i ovnen.
Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,3 (9 stemmer)
Siden er blevet set 10.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ricotta-budding med sharon-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os