Logo

Pommes fondantes 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagekartoflerne skrælles og skæres i store rektangler, udhulet på den lange side og steges gyldne i smør på alle sider.
Syltes i lidt frisk smør og fjerkræbouillon, salt, peber samt lidt timian til de er næsten møre, hullet fraseres med lidt småkød blandet med persillade og dækkes med en flækket sveske.
Bages færdig indtil servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her