350 g   spæde porrer 
1 spsk   olivenolie 
1 ¼ dl   grønsagsbouillon 
50 g   valnødder 
2 delte æg 
2 spsk   hakkede blandede krydderurter 
2 spsk   yoghurt naturel 
Hak porrerne fint med en skarp kniv.
Opvarm olien i en stegepande.
Kom porrerne på panden og sauter dem over jævn varme i 2-3 minutter.
Rør jævnligt i det. 
Hæld bouillonen ved og skru ned for varmen og lad det simre yderligere 5 minutter. 
Kom valnødderne i en foodprocessor og hak dem fint.
Kom porreblandingen i nødderne og blend dem et øjeblik til det bliver 
en pure.
Hæld det hele  over i en røreskål.  
Rør æggeblommer, krydderurter og yoghurt godt sammen.
Hæld æggeblandingen over porrepuréen.
Smag til med salt og peber og rør det sammen. 
Pisk æggehviderne i en skål for sig til de står som små toppe. 
Vend æggehviderne i porreblandingen.
Kom blandingen over i en let smurt 9 dl   souffleskål og stil den på en 
forvarmet bageplade beklædt med bagepapir. 
Sæt pladen i en forvarmet ovn ved 180°C.
Server souffleen straks