Logo

Porre-timian sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
1 tsk tørret timian
15 g smør
1 tsk honning
1 tsk hvidvinseddike
2 ½ dl grønsagsbouillon
1 spsk Maizena
1 dl tykmælk
salt
peber

Skær porrerne i tynde ringe, skyl dem og lad dem afdryppe i en sigte.
Svits porrer og timian i smørret til porrerne er bløde.
Tilsæt honning og eddike og kog op.
Tilsæt bouillon og kog i ca. 5 min.
Rør Maizena med tykmælk og rør det i saucen. Kog saucen i 3-5 min. ved svag varme. Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her