250 g  porrer 
1 tsk  tørret timian 
15 g  smør eller margarine 
1 tsk  honning 
1 tsk  eddike, fx hvidvinseddike 
2 ½ dl  bouillon 
1 dl  A38/tykmælk 
1 spsk  majsstivelse 
Skær porren i tynde ringe (både den hvide og den grønne del). 
Læg porre-ringene i en skål koldt vand i nogle minutter, og sigt dem, og lad dem dryppe af. 
Svits porreringe og timian i smør eller margarine, uden at det tager farve. 
Læg låg på, og lad det svitse, til porre-ringene er bløde. 
Tilsæt honning og eddike, og lad det koge op. 
Kom bouillon i, og kog i 5 minutter. 
Rør majsstivelse og A38/tykmælk sammen, hæld det i saucen, og lad den koge i 3-5 minutter ved svag varme. 
Smag til med salt og peber. 
Tips:
Anvendes til farsretter, frikadeller, fisk, indmad eller fjerkræ.