
 
150 g hvedemel 
30 g margarine 
20 g boghvedegryn 
1 dl vand 
½ tsk salt 
Fyld: 
1 porre 
1 æg 
100 g hytteost 
1 dl mælk 
½ tsk salt 
¼ tsk peber 
purløg og basilikum til pynt 
Tilbehør: 
spegeskinke 
*
Saml dejen. Fordel den i en smurt tærteform og forbag den 10 min. ved 200°. 
Rens porren og skær den i skiver. 
Kog den i et par min. og fordel den på tærtebunden. 
Pisk æg, hytteost, mælk, salt og peber sammen og hæld det over. 
Bag tærten ved 200° i ca. 30 min. 
Anret spegeskinke på tærten og pynt med purløg og basilikum. 
Tips: Fyldet i tærten kan du variere efter lyst og årstid, og fx vil løg, squash, tomater, bønner og kål også være velegnet.