300 g  skalotteløg 
3 spsk  majsolie 
½ dl  hvedemel 
½ tsk  salt 
1 knsp. peber 
800 g  skært oksekød i terninger 
2 spsk  majsolie 
1 flaske porter 
1 oksebouillonterning 
1 spsk  dijonsennep 
2 spsk  brun farin 
1 spsk  timianblade 
evt. hakket persille til pynt 
Pil skalotteløgene og sautér dem i olie, til de lige netop begynder at tage farve. Tag dem op. 
Kom hvedemel, salt og peber i en plastpose, kom kødterningerne i og ryst godt. Brun kødet i resten af olien af 2 omgange. 
Til anden omgang tilsættes yderligere 2 spsk  majsolie. 
Når kødet er brunet, tilsættes løg, porter og bouillonterning. 
Lad det koge i 5 min. 
Rør sennep, brun farin og timian i. 
Lad gryderetten simre under låg i ca. 1 time, til kødet er mørt. 
Sæt hakket persille på bordet så hver kan tage, hvad de vil. 
Kartoffelmos eller brød er godt tilbehør.