 
 
  
Lav saftige bøffer og tilbehør i airfryeren Det er hurtigt og nemt, du vil blive overrasket over resultaterne! Inviter din ægtefælle, kæreste eller bedste ven! 
 
5 min forberedelse. 35
min kogetid. 2 portioner
 
# Ingredienser
500 g sød kartoffel, skrællet, skåret i tern
70 g (¼ kop) cremefraiche
1 spsk mælk
1 spsk peberrodssauce
2 tsk hakket frisk estragon plus ekstra kviste til at drysse
1 skalotteløg, finthakket
2 x 225 g porterhouse bøffer
4 store flade svampe
50 g hvidløgssmør, hakket
Brøndkarse kviste, til servering
 
* Tilberedning
Indstil til airfryer på 180 °C i 20 min. 
Spray sød kartoffel med olie og drys med salt. 
Læg i kurven på airfryeren. 
Kog, vend halvvejs, eller når de er sprøde. 
Stil til side og hold varmen.
 
Bland imens cremefraiche, mælk, peberrod, estragon og 
skalotteløg i en skål. Krydr.
 
Læg bøfferne i kurven. Kog, vend halvvejs, i 10 min. 
Overfør bøfferne til en tallerken, dæk med folie og lad dem
hvile i 5 min.
 
Mens bøfferne hviler, lægges champignon med oversiden nedad
i airfryer-kurven. 
Drys med ekstra estragon. 
Spray med olie og læg smørret på svampenes gæller. 
Kog i 5 min.
 
Fordel sød kartoffel, svampe og bøf mellem
serveringstallerkener. 
Dryp med cremefraiche-blanding. Server med brøndkarse.
 
Tips: Bemærk: Hvis du føler dig kreativ, så prøv at
lave dit eget hvidløgssmør 
på forhånd og frys i op til tre måneder.
 
INFO: 

Oksefilet steaks
 
 
Porterhouse
Porterhouse og T-bone er bøffer af oksekød skåret fra den korte
lænd. 
Begge bøffer inkluderer en T-formet lændehvirvelben med
sektioner 
af indre skrå mavemuskler på hver side. 
Porterhouse-bøffer skæres fra bagenden af den korte lænd og 
omfatter således mere mørbradbøf end T-bone.
 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------